Isä-lapsitoiminta

MLL:n isä-lapsitoiminta on kaikille avointa toimintaa, johon isien ja lasten on helppo osallistua. Toiminta on riittävän edullista kaikille ja se tapahtuu lähellä perheitä.

Toiminta on suunnattu vauvaiästä aina murrosikäisille lapsille ja heidän isilleen. MLL:n isä-lapsitoimintaan, nimestä huolimatta, voi lapsi osallistua esim. isoisän, kummisedän, tukihenkilön tai muun lapselle tärkeän aikuisen kanssa.

ISÄ-LAPSITOIMINNAN TAVOITTEET

• Isän ja lapsen välisen vuorovaikutussuhteen tukeminen

• Isien vertaistuki

• Arjen isyyden vahvistaminen

• Tasavertaisen vanhemmuuden tukeminen

• Uusien perheiden saaminen mukaan toimintaan

Mikäli sinulta löytyy kiinnostusta, haemme jatkuvasti uusia miespuolisia vetäjiä isä-lapsitoimintaan. Laita vapaamuotoinen esittely itsestäsi yhdistyksen meiliin naantali.mll@gmail.com

----------------------------------------------------------------

MENNEET ISÄ-LAPSITOIMINNAN TAPAHTUMAT

Paavon sporttipäivään päästiin yhteiskuljetuksella

Isä-hankkeen tiimoilta järjestimme kesäkuussa 2015 ilmaisen yhteiskuljetuksen Paavon Sporttipäiville Turkuun Paavo Nurmi stadionille. Yhdistys tarjosi osallistujille kyydin lisäksi mitalit ja matkaeväät!

PANSION LAIVASTOASEMAAN TUTUSTUMINEN

Tutustuminen perjantaina 24.10.2014 Merivoimien Pansion laivastoasemalla oli jättimenestys! Mukana oli bussilastillinen innokkaita lapsia vanhempineen ja isovanhempineen. Huippuhetkiä olivat tutustuminen oikeaan Rauma-luokan ohjusveneeseen ja tietysti sotilaskodin tuore munkki. Jännittävä oli myös juttelu tuokiot oikeiden sotilaiden kanssa.

Uusia reissuja suunnitellaan, joten seuratkaa facebookkiamme ja nettisivujamme.

Kiitämme Pansion laivastoasemaa vieraanvaraisuudesta.

Isä-kerhon kalastusretki  21.9.2014 Väskiin oli jätti menestys!

Kalaa tuli yli odotusten ja hymyt lasten kasvoilla kertoi kalasaaliin ylpeydestä. Aurinko helli pieniä kalastajia ja taisivat isätkin nauttia täysin siemauksin.

Kaunis kiitos Naantalin Meripelastajille ja aluksen miehistölle huimasta ja arvokkaasta kokemuksesta matkustaa oikealla meripelastusaluksella!

Isät ja lapset äitienpäiväkakun tekoon!

Vuosina 2012 ja 2013 Suopellon koulussa toteutettiin äitienpäivää edeltävänä lauantaina kakkujen koristelu ja täyttö isien ja lasten toimesta. Paikan päälle oli valmiiksi varattu kaikki tarve aineet. Suopellon koulun kotitalousluokat täyttyivät nopeasti pikku leipojista. Ja kakut lähtivät omissa kakkukuvuissa kotia kohden iloisten leipojien toimesta.